BACK TO NEWS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / AMMERNMAN SCHOLARSHIP

  • ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ – PINEWOOD AMERICAN INTERNATIONAL SCHOOL


  • ΔΟΘΗΚΕ Η ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ AMMERMAN AΠΟ ΤΟ Pinewood 


  • H μαθήτρια που έλαβε την υποτροφία Alexander Ammerman από το Pinewood American International School

Η υποτροφία του Pinewood American International School, Alexander Ammerman Memorial scholarship, ύψους 6.000 ευρώ, η οποία προσφέρεται και φέτος με πρωτοβουλία της οικογένειας Ammerman, δόθηκε στην ελληνίδα μαθήτρια Αγάπη Χατζηγιάννη ύστερα από διαγωνισμό δημιουργικής γραφής. Δίνεται έτσι η δυνατότητα στην μαθήτρια της A’ Λυκείου να ενταχθεί στο μαθητικό δυναμικό του Pinewood American International School της Θεσσαλονίκης, να αποφοιτήσει με απολυτήριο ΙΒ, και να προσανατολιστεί σε σπουδές στο εξωτερικό.

 

 

Ο Alexander Ammerman υπηρέτησε ως αφοσιωμένος βιβλιοθηκονόμος του Pinewood. Η κληρονομιά που άφησε πίσω του στην ποίηση και λογοτεχνία ήταν μεγάλη. Αφιέρωσε τη ζωή του στη διδασκαλία, την ανάγνωση και τη γραφή κι άγγιξε τη ζωή όλων εκείνων που είχαν το προνόμιο να τον γνωρίσουν. Ήταν συμπονετικός, απαιτητικός, στοχαστικός, και ευγενικός. Η οικογένεια τιμά το σχολείο και την μνήμη του Alexander προσφέροντας κάθε χρόνο το ποσό σε ένα μαθητή που αγαπά τη λογοτεχνία.

To Pinewood, μέλος του κολεγίου Ανατόλια, ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός δίνει την δυνατότητα κάθε χρόνο σε Έλληνες μαθητές να κερδίσουν μια υποτροφία για το ΙΒ. Οι αιτήσεις ξεκινούν τον Μάιο.

 

Δείτε περισσότερα:

Παρακολουθήστε τα νέα για άλλες υποτροφίες του σχολείο ΕΔΩ.